fbpx

Hygiëne tax, nieuwkomer op de kassabon?

Als horecaondernemer moet je je aan een serieus aantal regels houden. Je mag/kan minder tafels kwijt en dat maakt omzet generen zoals voorheen wel erg uitdagend.

Daarnaast moet je investeren in verscheidene extra middelen zoals een voorraad handgel, desinfecterende schoonmaakzepen, papieren handdoeken, mondkapjes, latex handschoenen, noem het maar op. Voor niks gaat de zon op, deze extra middelen zijn dan ook een extra kost.

We kennen de toeristen tax maar misschien binnenkort ook wel de hygiëne tax. Zo zien we Duitse supermarkten gasten al extra laten betalen voor de desinfectie van de karretjes.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

https://social.tippr.nl/hygiene-tax-nieuwkomer-op-de-kassabon

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg