fbpx

Ijsblokjes met verse kruiden

Restaurants hebben vaak kruiden over aan het einde van de dag. Helaas kunnen die niet wekenlang mee, dus wordt er gezocht naar creatieve oplossingen om deze kruiden toch nog te kunnen gebruiken. Wat is hier nu aan te doen? Het idee is simpeler dan je denkt: maak er ijsblokjes van! Ideaal om Gin Tonic’s of cocktails mee op smaak te brengen.

Maak ijsblokjes met munt, rozemarijn of tijm. Kneus de kruiden van te voren wel een beetje, want zo komen de smaken beter vrij in het ijsklontje. Naast dat het je drankjes lekkerder maakt, heb je ook nog altijd wat verse kruiden achter de hand. Ideaal!

Foto credit: Andrea van der Spuy

https://social.tippr.nl/ijsblokjes-met-verse-kruiden

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg