fbpx

Ijsblokjes met verse kruiden

Restaurants hebben vaak kruiden over aan het einde van de dag. Helaas kunnen die niet wekenlang mee, dus wordt er gezocht naar creatieve oplossingen om deze kruiden toch nog te kunnen gebruiken. Wat is hier nu aan te doen? Het idee is simpeler dan je denkt: maak er ijsblokjes van! Ideaal om Gin Tonic’s of cocktails mee op smaak te brengen.

Maak ijsblokjes met munt, rozemarijn of tijm. Kneus de kruiden van te voren wel een beetje, want zo komen de smaken beter vrij in het ijsklontje. Naast dat het je drankjes lekkerder maakt, heb je ook nog altijd wat verse kruiden achter de hand. Ideaal!

Foto credit: Andrea van der Spuy

https://social.tippr.nl/ijsblokjes-met-verse-kruiden

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg