fbpx

In 8 weken tijd een ‘eigen koe’ serveren

Duurzaamheid, zero waste en aandacht voor je omgeving zijn onderwerpen waar we ons tegenwoordig gelukkig steeds meer mee bezig houden. Het Rotterdamse restaurant Meat, in samenwerking met boerderij Lindenhoff in 8 weken tijd een ‘eigen koe’ serveren. Door alle delen van de koe te verwerken in kwalitatieve vleesgerechten willen zij food waste tegengaan. Op deze manier willen zij zo min mogelijk voedsel verspillen en hun gasten laten zien hoeveel goede en smaakvolle gerechten er uit één koe kunnen komen!’ Vleeschcafé Meat wilt zich inzetten voor een goed én duurzaam voedselsysteem.

Bron: Horecatrends

https://social.tippr.nl/in-8-weken-tijd-een-eigen-koe-serveren

Laatste artikelen

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...

Trendrapport 2024 – Trend: No Waste Restaurant

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg