fbpx

In 8 weken tijd een ‘eigen koe’ serveren

Duurzaamheid, zero waste en aandacht voor je omgeving zijn onderwerpen waar we ons tegenwoordig gelukkig steeds meer mee bezig houden. Het Rotterdamse restaurant Meat, in samenwerking met boerderij Lindenhoff in 8 weken tijd een ‘eigen koe’ serveren. Door alle delen van de koe te verwerken in kwalitatieve vleesgerechten willen zij food waste tegengaan. Op deze manier willen zij zo min mogelijk voedsel verspillen en hun gasten laten zien hoeveel goede en smaakvolle gerechten er uit één koe kunnen komen!’ Vleeschcafé Meat wilt zich inzetten voor een goed én duurzaam voedselsysteem.

Bron: Horecatrends

https://social.tippr.nl/in-8-weken-tijd-een-eigen-koe-serveren

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg