fbpx

JENEVER

 

Maandag: 13-11-17

#TIP – Net zoals oude modetrends zich herhalen, gebeurt dat ook bij dranken. Neem Jajem. Een oud-Amsterdamse naam voor een jenevertje, gesproken door het geboefte van de stad, tegenwoordig ook bekend is als een hip Amsterdams jenevermerk, een nieuwe stijl ‘organic’ jonge jenever met kruiden als hibiscus, vlierbloesem en citroengras. Probeer een Jajem met gemberbier en je hebt dé Mokumse cocktail: the Red light Mule! – @ AppStore www.tippr.nl/app

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg