fbpx

Koelkastindeling: middelste schap

De koelkast indelen is een kunst op zich en daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet. Met dit keer in de hoofdrol: het middelste schap.

1. Overblijfselen in afgesloten bewaarbakjes.
Pizza saus, salsa, geroosterde kip

2. Zuivel
Kaas, geitenmelk, cheddar, parmezaan, gorgonzola

3. Eieren in het karton
Alhoewel eieren veel gebruikt worden, lukt het niet altijd om verse eieren meteen allemaal te gebruiken. Plaats ze dan ook achterin de koelkast, waar het net iets kouder is.

https://social.tippr.nl/koelkastindeling-middelste-schap

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg