fbpx

Koelkastindeling: onderste bakken

De koelkast indelen is een kunst op zich en daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet. Met dit keer in de hoofdrol: de onderste bakken

1. Groenten
Opgeslagen in een plastic zakje waar nog een beetje lucht bij kan komen.
Broccoli, selderij, wortels, komkommers, asperges, radijsjes, etc.

2. Kruiden
Peterselie, bieslook, tijm, basilicum (in de zomer), rozemarijn. En ga maar door. Houd onze TIPPR app in de gaten voor tips hoe je je kruiden langer goed kunt houden. Wij vinden het namelijk te gek als voedselverspilling tegen wordt gegaan én jij ook nog eens minder hoeft uit te geven.

https://social.tippr.nl/koelkastindeling-onderste-bakken

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg