fbpx

Koffiecursus: Lungo, Espresso en Ristretto

1. Lungo
Dit is het doodnormale bakkie pleur. Niks meer, niks minder. Dus voor een kickstart is dit een goede keuze voor de gast. Deze kop koffie bevat de meeste cafeïne

2. Espresso
Ook wel de basis van koffie genoemd. De espresso is zoals menig mens wel weet veel kleiner dan een normale kop koffie en smaakt veel krachtiger.

3. Ristretto
Een ristretto is een geconcentreerde espresso. Bij het maken van deze koffie wordt gebruiken ze maar een beperkte hoeveelheid water, zodat de bittere smaken out of the picture zijn en de koffie een zoet-zure smaak krijgt.

Bron: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/koffiecursus-lungo-espresso-en-ristretto

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg