fbpx

Koningsdag: Oranje boven

De vierde maand van het jaar is alweer aangebroken en dat betekent ook dat de verjaardag van onze koning bijna voor de deur staat.

Koningsdag is de ultieme gelegenheid voor de horeca om eens ‘anders dan anders’ te doen. 

Download de TIPPR-app?Cocktails To Go

Wil je inspelen op de gasten die de hele dag langslopen en óok nog eens Instagrammable bezig zijn? Verkoop cocktails in een plastic zakje. Deze cocktails zijn ten eerste erg functioneel en daarnaast echte eyecatchers die zullen opvallen. 

Op de zak kan je het logo toevoegen van jouw horecazaak, zodat iedereen weet dat die cocktails bij jou vandaan komen.

Hierbij kan je gebruik maken van sinaasappel en oranjebitters om de nationale kleur te vertegenwoordigen en lekker op te vallen! 

Meerdere horecazaken doen mee aan de horecawalks en nu is er ook een horecawalk op Koningsdag bedacht. In Amsterdam kunnen mensen langs 11 verschillende horecazaken voor een hapje en een drankje.

Op deze manier is er toch nog een corona-proof feestje van te maken! Klik hier voor meer informatie over de Koningsdag walk

Vergeet je personeel niet!

Voor horecaondernemers en -medewerkers is Koningsdag meestal een lange en drukke werkdag. Toch is het belangrijk om juist op dagen als deze extra goed voor je personeel te zorgen. 

Zij werken tenslotte op deze nationale feestdag en daardoor kan je ze goed belonen:

  • Geef ze bijvoorbeeld een extra lekkere lunch
  • Spreek af dat ze zelf ook af en toe een biertje mogen pakken.
  • Ook kan je denken aan een extra fooi.

Wil je meer algemene TIPPS voor het personeel? Klik hier!

Om jouw horecazaak Koningsdag proof te maken kan je vragen of iedereen zijn oranje werkoutfit uit de kast wil trekken. Hoe meer je als horecaondernemer jouw personeel het gevoel geeft dat ze belangrijk zijn, hoe meer zij andersom voor jou overhebben!

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Februari feest

Februari is een maand die in het zuiden van ons land bekend staat als een maand vol feest. Carnaval begint namelijk in deze maand....

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.