fbpx

Kwaliteit en goede spreiding op de wijnkaart

Mocht je toevallig een gastronomisch restaurant hebben, dan is het wel belangrijk om de belangrijkste wijnlanden en wijnstreken op de kaart hebben. Als de keuken ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt, dan kunnen gasten geen middelmatige wijnarrangementen hebben. De wijnen mogen daarom ook wel duurder zijn. Een goede spreiding vinden gasten fijn, maar zorg er wel voor dat je niet teveel voorraad krijgt. Zorg ervoor dat je niet onnodig veel wijn verspilt. Want geef toe, daar wordt niemand gelukkig van.

Bron: Foodbrigade / Foto: Monica Hibbs

https://social.tippr.nl/kwaliteit-en-goede-spreiding-op-de-wijnkaart

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg