fbpx

Kwaliteit en goede spreiding op de wijnkaart

Mocht je toevallig een gastronomisch restaurant hebben, dan is het wel belangrijk om de belangrijkste wijnlanden en wijnstreken op de kaart hebben. Als de keuken ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt, dan kunnen gasten geen middelmatige wijnarrangementen hebben. De wijnen mogen daarom ook wel duurder zijn. Een goede spreiding vinden gasten fijn, maar zorg er wel voor dat je niet teveel voorraad krijgt. Zorg ervoor dat je niet onnodig veel wijn verspilt. Want geef toe, daar wordt niemand gelukkig van.

Bron: Foodbrigade / Foto: Monica Hibbs

https://social.tippr.nl/kwaliteit-en-goede-spreiding-op-de-wijnkaart

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg