fbpx

Kwaliteit en goede spreiding op de wijnkaart

Mocht je toevallig een gastronomisch restaurant hebben, dan is het wel belangrijk om de belangrijkste wijnlanden en wijnstreken op de kaart hebben. Als de keuken ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt, dan kunnen gasten geen middelmatige wijnarrangementen hebben. De wijnen mogen daarom ook wel duurder zijn. Een goede spreiding vinden gasten fijn, maar zorg er wel voor dat je niet teveel voorraad krijgt. Zorg ervoor dat je niet onnodig veel wijn verspilt. Want geef toe, daar wordt niemand gelukkig van.

Bron: Foodbrigade / Foto: Monica Hibbs

https://social.tippr.nl/kwaliteit-en-goede-spreiding-op-de-wijnkaart

Laatste artikelen

MICE Operations

by Rabbit Events Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...

On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa

Bresc Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg