Je kunt bijvoorbeeld een paar keer per jaar bij elkaar komen om ideeën te delen over de duurzame thema’s energie, water, afval en gezondheid & welzijn. Mocht je iets meer diepgang en informatie willen dan kun je ook, samen met je medewerkers, een bezoek brengen aan externe partijen die aansluiten op die thema’s. Dat kan een afvalverwerkingsbedrijf zijn, maar ook een Dopper bijvoorbeeld. Zorg dat het iets wordt van jullie samen en niet iets wat maar bij een paar personen afspeelt. Denk samen na en maak een duurzamere wereld.
Laat collega’s meedenken over duurzaamheid
https://social.tippr.nl/laat-collega-s-meedenken-over-duurzaamheid
Laatste artikelen
Forecast Report 2025
TIPPR-team - 0
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Insight
Forecast Report 2025
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.