fbpx

Lekkør Smørrebrød

Nieuwe trend in lunchland gespot. Namelijk: Smørrebrød. Het gerecht komt uit Denemarken en is eigenlijk niets anders dan roggebrood met boter en beleg. Toch is het heel gezond en ziet het er uit als een feestje. Smørrebrød heeft een basisopbouw. Hoe maak je het?

De eerste laag is een snee brood. De tweede laag is boter of ander soortgelijk smeersel. De derde laag is het basisingrediënt. Dit kan vlees, vis, ei of aardappel zijn. De laatste laag is een topping van smaakmakers zoals ingelegde groene-peperkorrels, tuinkers, forelkuit en rode-bietenkiem. Wij zijn verkocht!

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/lekkoer-smoerrebroed

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg