fbpx

Maak van waste cordials en siropen!

Wat kan je doen met overgebleven fruit? Maak er cordials van! Cordials bieden een heerlijke balans in je drankjes en vormen de perfecte basis voor verfrissende en creatieve smaakcombinaties.

De langere houdbaarheid van cordials zorgt voor consistente smaakprofielen en minimaliseert verspilling, wat zowel je bedrijfsvoering als het milieu ten goede komt. Bovendien worden cordials vaak gebruikt om cocktails en mocktails een diepere, meer gelaagde smaak te geven.  

Wist je dat je ook siropen kunt maken van overgebleven producten zoals fruit of champagne? Maar wat is het verschil tussen cordials en siropen? Siropen bestaan vaak voornamelijk uit suiker en water, met toegevoegde smaakstoffen. Ze zijn dikker en zoeter van smaak dan cordials. Siropen worden doorgaans gebruikt om dranken snel te zoeten, terwijl cordials een veel complexere smaak bieden.  

Dus, als je wat fruit over hebt en op zoek bent naar een smakelijke en duurzame oplossing, overweeg dan om cordials te maken!  Probeer ze in je favoriete drankjes en ontdek de magie van smaaklagen en verfijnde aroma’s. Laat geen fruit verloren gaan, laat het jouw creatieve drankavontuur zijn!  

Op zoek naar heerlijke recepten van cordials en siropen? Bekijk de site van The Flavour Selection Cocktails!

https://social.tippr.nl/maak-van-waste-cordials-en-siropen

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg