fbpx

Maakt koffie plaats voor bouillon?

Al eerder hadden we het hier op TIPPR over een winkel in Amsterdam gericht op bouillon. Vernieuwend, en zo ook een inspiratiebron voor velen. Het klinkt wel een beetje apart: bouillon in plaats van koffie. Toch komen er steeds meer bouillonbars op aarde, die de vloeistof als dé warme drank van de toekomst proberen te positioneren. Het is een simpel proces: goede kwaliteit botten, water, groenten en kruiden laten koken voor zo’n zestien tot vierentwintig uur. Over de hele wereld wordt er als sinds mensenheugenis bouillon bereid. Maar het was in 2014 dat Marco Canora de bouillon hip en happening maakte. Bouillon is hoog in proteïne, bevat geen koolhydraten en is een fantastische begeleider van goede vetten. De structuur van aminozuren doet wonderen voor ons verteringssysteem en draagt bij aan gezonde darmen.

Bron: Brodo

https://social.tippr.nl/maakt-koffie-plaats-voor-bouillon

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg