fbpx

Maakt koffie plaats voor bouillon?

Al eerder hadden we het hier op TIPPR over een winkel in Amsterdam gericht op bouillon. Vernieuwend, en zo ook een inspiratiebron voor velen. Het klinkt wel een beetje apart: bouillon in plaats van koffie. Toch komen er steeds meer bouillonbars op aarde, die de vloeistof als dé warme drank van de toekomst proberen te positioneren. Het is een simpel proces: goede kwaliteit botten, water, groenten en kruiden laten koken voor zo’n zestien tot vierentwintig uur. Over de hele wereld wordt er als sinds mensenheugenis bouillon bereid. Maar het was in 2014 dat Marco Canora de bouillon hip en happening maakte. Bouillon is hoog in proteïne, bevat geen koolhydraten en is een fantastische begeleider van goede vetten. De structuur van aminozuren doet wonderen voor ons verteringssysteem en draagt bij aan gezonde darmen.

Bron: Brodo

https://social.tippr.nl/maakt-koffie-plaats-voor-bouillon

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg