fbpx

Medewerkers inzetten op duurzaamheid?

Je kunt eventueel de duurzaamheidsambassadeurs in je hotel, restaurant of café benoemen. Hierbij kun je collega’s die een andere functie in het bedrijf hebben, maar per week twee uur inroosteren. Zij kunnen zich dan met duurzaamheidsvraagstukken bezig houden en met initiatieven komen. Stel een plan op met duurzame doelstellingen en kijk wat je wilt bereiken en wat haalbaar is. Op deze manier wordt het een onderdeel van je werkwijze en bereik je een duurzamere wereld.

https://social.tippr.nl/medewerkers-inzetten-op-duurzaamheid

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg