Je kunt eventueel de duurzaamheidsambassadeurs in je hotel, restaurant of café benoemen. Hierbij kun je collega’s die een andere functie in het bedrijf hebben, maar per week twee uur inroosteren. Zij kunnen zich dan met duurzaamheidsvraagstukken bezig houden en met initiatieven komen. Stel een plan op met duurzame doelstellingen en kijk wat je wilt bereiken en wat haalbaar is. Op deze manier wordt het een onderdeel van je werkwijze en bereik je een duurzamere wereld.
Medewerkers inzetten op duurzaamheid?
https://social.tippr.nl/medewerkers-inzetten-op-duurzaamheid
Laatste artikelen
MICE Operations
TIPPR-team - 0
by Rabbit Events
Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.