Je kunt eventueel de duurzaamheidsambassadeurs in je hotel, restaurant of café benoemen. Hierbij kun je collega’s die een andere functie in het bedrijf hebben, maar per week twee uur inroosteren. Zij kunnen zich dan met duurzaamheidsvraagstukken bezig houden en met initiatieven komen. Stel een plan op met duurzame doelstellingen en kijk wat je wilt bereiken en wat haalbaar is. Op deze manier wordt het een onderdeel van je werkwijze en bereik je een duurzamere wereld.
Medewerkers inzetten op duurzaamheid?
https://social.tippr.nl/medewerkers-inzetten-op-duurzaamheid
Laatste artikelen
Negroni Sbagliato
TIPPR-team - 0
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.