Melk wordt helaas snel zuur. Door melk in te vriezen kun je dat uitstellen. Melk blijft dan voor langere tijd goed om te drinken. Als je het invriest, zorg er dan wel voor, voordat je de kan in de vriezer stopt, dat hij niet te vol zit. Door de kou hij namelijk gaan uitzetten en dat moeten we niet hebben! Toch weer uit de vriezer halen? Laat de melk eerst twee dagen ontdooien in de koelkast en schudt een paar keer flink voordat je hem gaat inschenken. Je kunt melk het beste vers invriezen en maximaal vier tot zes weken in de vriezer laten.
Melk invriezen
https://social.tippr.nl/melk-invriezen
Laatste artikelen
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
TIPPR-team - 0
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre outfits tijdens het Eurovisie...
NIEUW! Hügli Premium sauzen
TIPPR-team - 0
Hügli
Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.