fbpx

Millennial Trend: Circulariteit Voedselverspilling

Millennials zien voedselverspilling als een groot probleem en zien hier veel kansen voor de horeca. Zo kwamen we een monitor tegen, die bijhoudt wat wordt weggegooid. Dit is een systeem waarmee ondernemers ‘’waste’’ inzichtelijk kunnen krijgen. Hoe werkt het? De restauranthouder krijgt een monitor, die foto’s maakt van het eten. Het eten wordt ook gewogen, zo word je op de hoogte gehouden van wat en hoeveel er wordt weggegooid. De monitors presenteren grafische weergaven, die duidelijk de voedselverspilling inzichtelijk maken. Om voedselverspilling tegen te gaan kun je inkopen aanpassen of kleinere porties maken, zo bespaar je ook meer tijd en geld.

https://social.tippr.nl/millennial-trend-circulariteit-voedselverspilling

Laatste artikelen

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg