fbpx

Millennial Trend: Circulariteit Voedselverspilling

Millennials zien voedselverspilling als een groot probleem en zien hier veel kansen voor de horeca. Zo kwamen we een monitor tegen, die bijhoudt wat wordt weggegooid. Dit is een systeem waarmee ondernemers ‘’waste’’ inzichtelijk kunnen krijgen. Hoe werkt het? De restauranthouder krijgt een monitor, die foto’s maakt van het eten. Het eten wordt ook gewogen, zo word je op de hoogte gehouden van wat en hoeveel er wordt weggegooid. De monitors presenteren grafische weergaven, die duidelijk de voedselverspilling inzichtelijk maken. Om voedselverspilling tegen te gaan kun je inkopen aanpassen of kleinere porties maken, zo bespaar je ook meer tijd en geld.

https://social.tippr.nl/millennial-trend-circulariteit-voedselverspilling

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg