fbpx

Millennial Trend: Personeel

Personeel moet vakbekwaam zijn en heeft daarom voorbereidingen nodig voor de eerste werkdag. We willen niet in het diepe worden gegooid. De horeca kan de eerste of tweede baan zijn voor een millennial. Het liefst willen we daarom stapsgewijs door de beginfase komen van een baan. Het opleiden van personeel is cruciaal, zodat ze zelfverzekerder op de werkvloer staan. Als werknemers gaan starten bij een nieuwe werkplek moet hij of zij goed voorbereid zijn. Een digitale training voor personeel met kennis over dranken, wijn, menukaart of koks is relevant daarvoor. Door het afleggen van examens wordt de kennis getoetst en ontvangen werknemers een certificaat.

https://social.tippr.nl/millennial-trend-personeel

Laatste artikelen

Met elke kilo koffie plant je één boom

Café Intención Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...

Eilles Tee

J.J.Darboven Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg