fbpx

Millennial Trend: Personeel

Personeel moet vakbekwaam zijn en heeft daarom voorbereidingen nodig voor de eerste werkdag. We willen niet in het diepe worden gegooid. De horeca kan de eerste of tweede baan zijn voor een millennial. Het liefst willen we daarom stapsgewijs door de beginfase komen van een baan. Het opleiden van personeel is cruciaal, zodat ze zelfverzekerder op de werkvloer staan. Als werknemers gaan starten bij een nieuwe werkplek moet hij of zij goed voorbereid zijn. Een digitale training voor personeel met kennis over dranken, wijn, menukaart of koks is relevant daarvoor. Door het afleggen van examens wordt de kennis getoetst en ontvangen werknemers een certificaat.

https://social.tippr.nl/millennial-trend-personeel

Laatste artikelen

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...

Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!

Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally  is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg