Met het mooie weer in het vooruitzicht en het terrasseizoen dat volop aan de gang is, kan een optimale borrelkaart niet missen van je menu.
Een borrel is niet enkel een geniet momentje voor de gast, het is ook een mooi marge moment voor jouw als horecaondernemer.
Met de volgende tips zorg jij dat je een optimale borrelkaart hebt die inspeelt op de wensen en behoeften van de huidige consument;
1. Streetfood is hip. De Aziatische – en Mexicaanse keuken kent schunnige streetfood zoals; naan brood, garnalenspiesjes, loempia’s, nachos en (mini) taco’s.
2. Creëer vega(n) opties. Je wil niet als vega(n) onvriendelijk op de kaart gezet worden, daarnaast zijn steeds meer niet-vega(n)s ook geïnteresseerd in minder vlees consumptie.
3. Pimp je borrelkaart met lokale producten. Gasten waarderen het vaak ontzettend wanneer je producten gebruikt van lokale boeren, bovendien steun je hiermee kleine ondernemers.
4. Gezond is ook lekker! Er is een soort stigma rondom het feit dat gezond eten niet hetzelfde is als genieten, maar dat is niet zo. Zo kan je hummus op verschillende en unieke manieren (zelf) maken, denk aan rode biet hummus.
5. Bovenal; maak het Instagrammable. Millenials deze dagen willen niks liever dan een mooi plaatje op Instagram kunnen plaatsen.
Laat je verder inspireren in de TIPPR app!
Tekst inspiratie: Foodyard.nl