fbpx

Mis dit niet op je borrelkaart

Met het mooie weer in het vooruitzicht en het terrasseizoen dat volop aan de gang is, kan een optimale borrelkaart niet missen van je menu.

Een borrel is niet enkel een geniet momentje voor de gast, het is ook een mooi marge moment voor jouw als horecaondernemer.

Met de volgende tips zorg jij dat je een optimale borrelkaart hebt die inspeelt op de wensen en behoeften van de huidige consument;

1. Streetfood is hip. De Aziatische – en Mexicaanse keuken kent schunnige streetfood zoals; naan brood, garnalenspiesjes, loempia’s, nachos en (mini) taco’s.
2. Creëer vega(n) opties. Je wil niet als vega(n) onvriendelijk op de kaart gezet worden, daarnaast zijn steeds meer niet-vega(n)s ook geïnteresseerd in minder vlees consumptie.
3. Pimp je borrelkaart met lokale producten. Gasten waarderen het vaak ontzettend wanneer je producten gebruikt van lokale boeren, bovendien steun je hiermee kleine ondernemers.
4. Gezond is ook lekker! Er is een soort stigma rondom het feit dat gezond eten niet hetzelfde is als genieten, maar dat is niet zo. Zo kan je hummus op verschillende en unieke manieren (zelf) maken, denk aan rode biet hummus.
5. Bovenal; maak het Instagrammable. Millenials deze dagen willen niks liever dan een mooi plaatje op Instagram kunnen plaatsen.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst inspiratie: Foodyard.nl

https://social.tippr.nl/mis-dit-niet-op-je-borrelkaart

Laatste artikelen

Verhoog gastervaring in de horeca met pepermunt

Een eenvoudige manier om de gastervaring in de horeca te optimaliseren, is door pepermunt te serveren bij de bon. Wanneer gasten hun maaltijd afsluiten...

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg