fbpx

Mozzarella 3.0 ‘Fior di Latte’

Je had mozzarella, toen kwam burrata en the next big thing is Fior di Latte. Het betekent letterlijk ‘bloem van de melk’, ofwel het lekkerste gedeelte van de melk, en dat proef je!

Fior di Latte is mozzarella gemaakt van koemelk, in Napels (de stad van de mozzarella) is dit niet meer weg te denken. Mozzarella een van de meest populaire kaassoorten ter wereld. Deze witte kaas is afkomstig uit Noord Italië en is in te zetten voor veel doeleinde.

Deze kaas is romig en zacht wat het de perfecte combinatie maakt voor een smeltkaas bij Italiaanse gerechten. De Fior di Latte is in vergelijking tot buffel mozzarella iets steviger van structuur en neutraler van smaak, dit zorgt ervoor dat het makkelijk te combineren is met gerechten.

Tekst credits: Zijerveld
Foto credits: Francia Latticini

https://social.tippr.nl/mozzarella-3-0-fior-di-latte

Laatste artikelen

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...

Het belang van EBITDA in de horeca

Als horecaondernemer kan EBITDA je waardevolle inzichten bieden in je bedrijfsvoering. EBITDA, afgeleid van Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and Amortization, onthult de zuivere...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg