fbpx

Nieuwkomer: Cocktail met Burrata water

Dit artikel verder lezen in de app?



In een zoektocht naar een product hoog in proteïne om aan hun ‘breakfast’ Martini toe te voegen zijn ze in de Brooklyn bistro, Oxalis, gestuit op burrata water.

Naast dat het een goede manier is van het gebruiken van het bijproduct van de kaas (en dus milieuvriendelijk), heeft het ook een zure smaak en is het rijk aan proteïne.

Het goedje zou een goede bemiddelaar kunnen spelen tussen zoet en zuur in een cocktail. Want de eiwitten die door het burrata-water worden verspreid, stollen waardoor het mengsel melkachtig wordt.

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...

Horeca TOPPR gezocht ?

De Horecava is weer afgelopen. Tijdens deze beurs hebben wij vele horeca-toppr’s een podium gegeven. Zonder deze TOPPR’s zou de ‘huiskamer van Nederland’ namelijk...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.