fbpx

Nieuwkomer: Cocktail met Burrata water

In een zoektocht naar een product hoog in proteïne om aan hun ‘breakfast’ Martini toe te voegen zijn ze in de Brooklyn bistro, Oxalis, gestuit op burrata water.

Naast dat het een goede manier is van het gebruiken van het bijproduct van de kaas (en dus milieuvriendelijk), heeft het ook een zure smaak en is het rijk aan proteïne.

Het goedje zou een goede bemiddelaar kunnen spelen tussen zoet en zuur in een cocktail. Want de eiwitten die door het burrata-water worden verspreid, stollen waardoor het mengsel melkachtig wordt.

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

https://social.tippr.nl/nieuwkomer-cocktail-met-burrata-water

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg