fbpx
€ 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Nieuwkomer: Cocktail met Burrata water

Dit artikel verder lezen in de app?



In een zoektocht naar een product hoog in proteïne om aan hun ‘breakfast’ Martini toe te voegen zijn ze in de Brooklyn bistro, Oxalis, gestuit op burrata water.

Naast dat het een goede manier is van het gebruiken van het bijproduct van de kaas (en dus milieuvriendelijk), heeft het ook een zure smaak en is het rijk aan proteïne.

Het goedje zou een goede bemiddelaar kunnen spelen tussen zoet en zuur in een cocktail. Want de eiwitten die door het burrata-water worden verspreid, stollen waardoor het mengsel melkachtig wordt.

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Meer dan Champagne, de Grand Vintage Collection

Er is meer dan Champagne! De populariteit neemt onder Nederlanders stap voor stap toe. Waar het gemiddelde voorheen 1 glas per jaar was tijdens...

Trendrapport 2023 – wie het kleine niet eert ..

Voor 2023 kijken we op basis van de TIPPR data naar horeca trends voor het komende jaar. De basis van alle trends zijn terug...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop