fbpx

no waste – 101 Gowrie, Alex Haupt

Interview over no waste in de horeca met Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Een succes verhaal van deze horeca pionier om zoveel mogelijk bewustwording over no waste te creëren. Aldus Alex: “If something is edible, someone should eat it”.

Wat gaat TIPPR doen om waste te besparen?

  • Bespreekbaar maken
  • Creativiteit stimuleren
  • Bereikbaar maken

Ook een no waste pionier worden? .Ga naar www.tippr.nl/no-waste of download de TIPPR-ap

Download de TIPPR-app?



Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Podcast de Stamtafel – Zoektocht naar de Horeca TOPPR

Luister naar de nieuwste aflevering van de Stamtafel, de podcast die gastvrijheid in de schijnwerpers zet. Deze keer vertelt Colin Westerwoudt van Tippr over...

Michael Schouten – Restaurant De Korte Duinen

De eerste TOPPR van 2024 is bekend: bedrijfsleider Michael Schouten (29) werkzaam bij Restaurant de Korte Duinen in Soest. Hij werkt al sinds zijn...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg