fbpx

no waste – 101 Gowrie, Alex Haupt

Interview over no waste in de horeca met Alex Haupt van Restaurant 101 Gowrie (MICHELIN Young Chef Award 2021). Een succes verhaal van deze horeca pionier om zoveel mogelijk bewustwording over no waste te creëren. Aldus Alex: “If something is edible, someone should eat it”.

Wat gaat TIPPR doen om waste te besparen?

  • Bespreekbaar maken
  • Creativiteit stimuleren
  • Bereikbaar maken

Ook een no waste pionier worden? .Ga naar www.tippr.nl/no-waste of download de TIPPR-ap

Download de TIPPR-app?



Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horeca vakbeurs van Rotterdam en omgeving voor ambitieuze horecaprofessionals en vindt plaats in Rotterdam Ahoy. Als toonaangevend gastronomisch platform brengt...

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg