fbpx

No Waste Webinar: Navigeren door de SUP-regeling op 12-12

Het is nu ‘5 voor 12’ wat betreft wegwerpplastics en de ministeriële SUP-regeling die vanaf 1 januari 2024 ingaat. Dit brengt veel vragen met zich mee, vooral als je werkzaam bent in de facilitaire sector, op kantoor, in de horeca of evenementensector. Daarom organiseren wij een gratis Webinar op 12-12 tot 12 uur waarbij wij antwoord geven op de meest voorkomende vragen wat betreft de SUP-regeling wat betreft mogelijkheden en onmogelijkheden.

Deelnemen Webinar 12-12?



Om duidelijkheid te scheppen over de SUP-regeling, hebben we deze kwestie opgevoerd tot bij de Tweede Kamer. Nu willen we onze kennis en inzichten met jullie delen om eventuele onzekerheden weg te nemen. 

De urgentie is duidelijk: met 8,3 biljoen kilo plastic geproduceerd sinds 1950 en een verwachte toename tot 9,9 biljoen kilo tegen 2040, wordt het tijd dat we collectief onze verantwoordelijkheid nemen. Log in op 12-12 voor ons Webinar en zorg dat je goed voorbereid bent op de naderende veranderingen.

Wat staat je te wachten?

Expertbegeleiding: Thomas Kascha, specialist in circulaire economie, deelt zijn kennis over de SUP-richtlijnen en onthult zakelijke kansen.

Interactieve sessie: Stel je vragen vooraf in de Linkedin comments en krijg live antwoorden. We pakken praktijkvoorbeelden aan en nemen de do’s en don’ts door.

Na de sessie: Plan een persoonlijk gesprek in voor bedrijfsspecifieke SUP analyses en krijg de vragen beantwoord die van toepassing zijn voor jouw bedrijf.

Er is 8,300.000.000.000 kilo plastic geproduceerd sinds 1950 

Tijdens het Webinar van 12 december werden de do’s en don’ts doorlopen aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden behandeld.

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg