fbpx

NoLo – Perfect Serve

Een van de grootste trends de laatste jaren is die van de “No/Lo” beweging, alcoholarm en -vrije cocktails. Net zoals alcoholvrij bier steevast een groei laat zien van meer dan 10% per jaar, zo ook groeit de omzet in alcoholvrije cocktails al zeker 6 jaar flink.

Het is geen smoothie. Het is geen sapje, en ook geen frisdrank. Het is geen aftreksel van een cocktail zonder ziel.

Het is het oog voor detail van een cocktail en de smaak complexiteit die het een beleving maakt.

Zowel een slimme ondernemer als een gepassioneerd bartender ziet daar de waarde van in. Uiteindelijk is een cocktail alomvattend: van sterk naar mild, van zuur naar fruitig. Van alcohol naar alcoholvrij. Het erbij betrekken van al deze smaken, mensen, overtuigingen en wensen is wat het mixen van dranken zo uniek maakt.

Het laatste jaar zijn er wereldwijd een aantal bars zonder alcohol open gegaan. Teleurgesteld in het aanbod, zijn ondernemende mensen begonnen met het vervullen van deze onderhuidse wens. Mijn wens is dat de drankjes zonder net zo omarmd worden als diegene met door de huidige garde professionals achter de bar. Een cocktail zonder alcohol kan net zozeer de signature zijn van een bar als een alcohol houdende.

Op Perfect Serve Barshow Amsterdam zullen er meerdere stands zijn met alleen maar alcoholvrije alternatieven. Jij komt toch ook?

https://social.tippr.nl/nolo-perfect-serve

Laatste artikelen

Waarom de ‘Why’ onmisbaar is in de horeca

In de dynamische wereld van de horeca staat één vraag centraal die alle anderen overstijgt: waarom doe je wat je doet? Deze 'Why' vormt...

Verhoog je marge met deze tips voor in de horeca

Als horecaondernemer kun je je marges verhogen zonder de gastbeleving te verminderen. Creativiteit en efficiëntie bij het maken van gerechten zijn hierbij essentieel. Door...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg