fbpx

Omzet knallen

Probeer je meer te focussen op het vergroten van de omzet dan op snijden in de kosten. Zonder omzet heb jij als horeca professional namelijk niks om je kosten te dekken en dat moeten we niet hebben natuurlijk. Werk daarnaast met realistische prijzen. Je mag soms best een beetje afwijken van je inkooppercentages. Op deze manier kun je soms net iets extra’s bieden zonder dat je jouw gasten daarmee afschrikt.

https://social.tippr.nl/omzet-knallen

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg