Probeer je meer te focussen op het vergroten van de omzet dan op snijden in de kosten. Zonder omzet heb jij als horeca professional namelijk niks om je kosten te dekken en dat moeten we niet hebben natuurlijk. Werk daarnaast met realistische prijzen. Je mag soms best een beetje afwijken van je inkooppercentages. Op deze manier kun je soms net iets extra’s bieden zonder dat je jouw gasten daarmee afschrikt.
Omzet knallen
https://social.tippr.nl/omzet-knallen
Laatste artikelen
MICE Operations
TIPPR-team - 0
by Rabbit Events
Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.