fbpx

Omzet knallen

Probeer je meer te focussen op het vergroten van de omzet dan op snijden in de kosten. Zonder omzet heb jij als horeca professional namelijk niks om je kosten te dekken en dat moeten we niet hebben natuurlijk. Werk daarnaast met realistische prijzen. Je mag soms best een beetje afwijken van je inkooppercentages. Op deze manier kun je soms net iets extra’s bieden zonder dat je jouw gasten daarmee afschrikt.

https://social.tippr.nl/omzet-knallen

Laatste artikelen

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horeca vakbeurs van Rotterdam en omgeving voor ambitieuze horecaprofessionals en vindt plaats in Rotterdam Ahoy. Als toonaangevend gastronomisch platform brengt...

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg