fbpx

Onderhoud tips voor je halfautomaat

Het is van belang om je machines goed te onderhouden en schoonmaken om zo versnelde slijtage tegen te gaan.

Laat je halfautomaat 1 keer per week, 1 liter water per zetgroep doorspoelen.
Het is belangrijk dat je dit doet aangezien het behoud van de machine bevordert en het ontstaan van bacteriën tegen gaat.

Daarnaast is het het waard om de waterleidingen in het gebouw twee keer per week door te laten spoelen. Ook zo voorkom je bacterievorming.

Tekst credits: cookboon.nl

https://social.tippr.nl/onderhoud-tips-voor-je-halfautomaat

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg