fbpx

Onderhoud tips voor je halfautomaat

Het is van belang om je machines goed te onderhouden en schoonmaken om zo versnelde slijtage tegen te gaan.

Laat je halfautomaat 1 keer per week, 1 liter water per zetgroep doorspoelen.
Het is belangrijk dat je dit doet aangezien het behoud van de machine bevordert en het ontstaan van bacteriën tegen gaat.

Daarnaast is het het waard om de waterleidingen in het gebouw twee keer per week door te laten spoelen. Ook zo voorkom je bacterievorming.

Tekst credits: cookboon.nl

https://social.tippr.nl/onderhoud-tips-voor-je-halfautomaat

Laatste artikelen

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...

Ask for Angela: Maak de horeca gastvrijer en juist veiliger.

Stel: een gast voelt zich onveilig tijdens een avond uit. Iemand wordt bijvoorbeeld handtastelijk, het gedrag is niet toelaatbaar in de horeca maar hulp...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg