fbpx

Onderhoud tips voor je halfautomaat

Het is van belang om je machines goed te onderhouden en schoonmaken om zo versnelde slijtage tegen te gaan.

Laat je halfautomaat 1 keer per week, 1 liter water per zetgroep doorspoelen.
Het is belangrijk dat je dit doet aangezien het behoud van de machine bevordert en het ontstaan van bacteriën tegen gaat.

Daarnaast is het het waard om de waterleidingen in het gebouw twee keer per week door te laten spoelen. Ook zo voorkom je bacterievorming.

Tekst credits: cookboon.nl

https://social.tippr.nl/onderhoud-tips-voor-je-halfautomaat

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg