fbpx

Onderhoud tips voor je halfautomaat

Het is van belang om je machines goed te onderhouden en schoonmaken om zo versnelde slijtage tegen te gaan.

Laat je halfautomaat 1 keer per week, 1 liter water per zetgroep doorspoelen.
Het is belangrijk dat je dit doet aangezien het behoud van de machine bevordert en het ontstaan van bacteriën tegen gaat.

Daarnaast is het het waard om de waterleidingen in het gebouw twee keer per week door te laten spoelen. Ook zo voorkom je bacterievorming.

Tekst credits: cookboon.nl

https://social.tippr.nl/onderhoud-tips-voor-je-halfautomaat

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg