fbpx

Onderhoud tips voor je halfautomaat

Het is van belang om je machines goed te onderhouden en schoonmaken om zo versnelde slijtage tegen te gaan.

Laat je halfautomaat 1 keer per week, 1 liter water per zetgroep doorspoelen.
Het is belangrijk dat je dit doet aangezien het behoud van de machine bevordert en het ontstaan van bacteriën tegen gaat.

Daarnaast is het het waard om de waterleidingen in het gebouw twee keer per week door te laten spoelen. Ook zo voorkom je bacterievorming.

Tekst credits: cookboon.nl

https://social.tippr.nl/onderhoud-tips-voor-je-halfautomaat

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg