fbpx

Op naar een circulaire horeca

Zoals op de Horecava 2018 al te zien was, speelt duurzaamheid en circulariteit de aankomende jaren de hoofdrol op het gebied van nieuwe innovaties. Voornamelijk de future farming, van bron tot bord en de no waste trends zullen nog meer uitgelicht worden. Zo heb je het wormenhotel; een houten bak waarin je het keukenafval kwijt kunt en door de wormen wordt omgezet in nieuwe compost voor planten en kruiden. Ook was er veel te zien over het gebruik van recyclede producten waarbij bedrijfskleding en interieur worden gemaakt van oud afval. Met deze innovaties en nog vele anderen wordt er steeds meer gestreefd naar een circulaire horeca.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/op-naar-een-circulaire-horeca

Laatste artikelen

5 jaar Horecafeest: zijn jullie klaar voor de Ziggo Dome?

Bidfood Het aftellen is écht begonnen. Deze ene maandag in december, 15 december 2025, wordt onvergetelijk! Dit wordt dé jubileumeditie vol glitter, top artiesten en...

Generatie X is de stille winstmaker in jouw horecazaak

Terwijl de horeca zich blindstaart op Gen Z-trends en Instagram-waardige gerechten, zit de echte winst aan tafel bij een generatie die zelden in de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg