fbpx

Opblaasbare bar

Wie zegt dat jouw locatie in een pand moet zitten dat bestaat uit bakstenen en cement? Je kunt natuurlijk ook gewoon een opblaasbare bar of restaurant beginnen. Oké, misschien hoeft dit een vaste locatie te worden, maar als pop-up restaurant of bar is dit wel een super tof concept. In Ierland zijn ze al langer bekend met dit fenomeen. Het lunchtkasteel is dusdanig ontworpen dat het lijkt op een traditionele Irish pub: een met lucht gevulde pub met een look-a-like openhaard, schoorsteen en rieten dak. Er passen maar liefst 70 mensen in die, net als in een “normale” bar, aan een tafel kunnen zitten.

Foto credit: The Paddy Wagon Pub

https://social.tippr.nl/opblaasbare-bar

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg