fbpx

Pas op, hete peper!

Rode, gele en groene pepers zijn eigenlijk helemaal niet pittig. Maar door de chemische reactie van de ‘alkaloïde capsaïcine’ op de ‘nociceptoren’ in de tong, raakt het arme smaakorgaan helemaal van slag. Het maakt de tongzenuwen zo erg in de war dat ze denken in brand te staan. Hier komt het branderige gevoel (alsof je vuur gaat spuwen) van hete peper vandaan. Niet verwacht, hè? Zorg in ieder geval dat je een lekker glaasje (choco)melk klaar hebt staan voor de gasten die de spicyness nét niet aankunnen.

https://social.tippr.nl/pas-op-hete-peper

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg