fbpx

Pas op, hete peper!

Rode, gele en groene pepers zijn eigenlijk helemaal niet pittig. Maar door de chemische reactie van de ‘alkaloïde capsaïcine’ op de ‘nociceptoren’ in de tong, raakt het arme smaakorgaan helemaal van slag. Het maakt de tongzenuwen zo erg in de war dat ze denken in brand te staan. Hier komt het branderige gevoel (alsof je vuur gaat spuwen) van hete peper vandaan. Niet verwacht, hè? Zorg in ieder geval dat je een lekker glaasje (choco)melk klaar hebt staan voor de gasten die de spicyness nét niet aankunnen.

https://social.tippr.nl/pas-op-hete-peper

Laatste artikelen

Michelin Sterren 2024: Nederland

  Maandag 7 oktober worden de MICHELIN Sterren 2024 voor Nederland uitgereikt tijdens de BBB Maastricht, een prestigieuze erkenning voor de topprestaties van chefs. We...

Uitnodiging: TIPPR.AI Workshop @ BBB Maastricht

TIPPR Wil je slimmer en efficiënter werken in de horeca en tijd én kosten besparen? Ontdek hoe TIPPR.AI horecaondernemers helpt slimme beslissingen te nemen, zodat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg