fbpx

Personeel behouden, hoe doe ik dat?

Meer en meer ondernemingen hebben moeite met het vervullen van hun diensten. Werknemers willen steeds vaker een flexibel contract waardoor de werkgever minder vast personeel heeft om in te zetten op vaste dagen.

Nedflex, Nederlandse HR-dienstverlener, heeft een aantal belangrijke onderwerpen aangekaart waar de huidige werknemer wellicht hun werknemers mee kan behouden. Of zelfs op de huidige werknemer inspelen.

Hoe voorkom je een snelle omloop van personeel?
– Analyseer wat je werknemer nodig heeft of wil
– Stap in de schoenen van de Millenial
– Investeer in de ontwikkeling en het welzijn van je werknemers

Wanneer het op Human Resources (HR) aankomt worden er vaak resultaten gemeten, geanalyseerd en met elkaar vergeleken. Maar waarom kijken we niet naar wat ons personeel wil of nodig heeft om aangenaam te kunnen werken.

De Millenial is de werknemer van de toekomst. De ‘oude’ Millenial is nu al actief op de werkvloer, vandaar ook de opkomst van flex contracten. Zij zoeken namelijk flexibiliteit en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zorg ervoor dat de Millenial bij jou wil werken, dat je flexibele uren en arbeidsvoorwaarden aanbiedt.

Als laatste geven ze aan om je als werkgever de ontwikkeling en het welbevinden van je werknemers als hoofdzaak te zien. Mensen willen zich blijven ontwikkelen en niet vastlopen op één onderwerp. Daarnaast zien we dit nog meer voorkomen bij de Millenials die, zoals bovengenoemd, de werknemer van de toekomst is. De optie om door te kunnen ontwikkelen geeft een doel voor ogen en zo voorkom je dat iemand stimulans kwijtraakt. Naast de ontwikkeling is het welzijn ook belangrijk, stel dit voorop.

Tekstcredits: Nedflex

https://social.tippr.nl/personeel-behouden-hoe-doe-ik-dat

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg