fbpx

Plat de fromages

In Frankrijk is het bijna een heilig moment wanneer er na het hoofdgerecht de kaasplank op tafel verschijnt. De plat de fromages is een afsluiter van een uitgebreide maaltijd. In Nederland is de kaasplank tegenwoordig ook niet te missen op de menukaart, en wordt vaak ook nog voor bij de borrel gepresenteerd. Je kunt ervoor kiezen het voor het zoete dessert te serveren of, net als in Frankrijk, als afsluitende gang. Het is verstandig om kazen te kiezen die qua smaak oplopen van zacht naar pittig en ze in die volgorde te presenteren.

Foto: Kaas.nl

https://social.tippr.nl/plat-de-fromages

Laatste artikelen

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...

Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!

Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally  is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg