fbpx

Plat de fromages

In Frankrijk is het bijna een heilig moment wanneer er na het hoofdgerecht de kaasplank op tafel verschijnt. De plat de fromages is een afsluiter van een uitgebreide maaltijd. In Nederland is de kaasplank tegenwoordig ook niet te missen op de menukaart, en wordt vaak ook nog voor bij de borrel gepresenteerd. Je kunt ervoor kiezen het voor het zoete dessert te serveren of, net als in Frankrijk, als afsluitende gang. Het is verstandig om kazen te kiezen die qua smaak oplopen van zacht naar pittig en ze in die volgorde te presenteren.

Foto: Kaas.nl

https://social.tippr.nl/plat-de-fromages

Laatste artikelen

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg