fbpx

Podcast de Stamtafel – Zoektocht naar de Horeca TOPPR

Luister naar de nieuwste aflevering van de Stamtafel, de podcast die gastvrijheid in de schijnwerpers zet. Deze keer vertelt Colin Westerwoudt van Tippr over hun innovaties binnen de horeca. Hij belicht het belang van het ‘no waste’ initiatieven en de keuze voor kwaliteit boven kwantiteit en deelt exclusieve inzichten over de zoektocht naar de Horeca Toppr.

Gratis lid worden van de TIPPR-club? Download deTIPPR app



Stem af en laat je inspireren!

De Stamtafel – Dé podcast over Gastvrijheid met Colin Westerwoudt

In deze editie van de Stamtafel, de podcast die zich richt op de kern van gastvrijheid, delen gasten uit de Horeca inzichten over Gastrvrijheid. Dit initiatief van Jeannine Sok, auteur van ‘Hoe gastvrij ben jij?’ en expert in het verbeteren van gastvrijheid met haar bedrijf Gastologie, biedt een unieke kijk op de branche.

Fotografie en podcastproductie door Wouter Loeve – www.nicepictures.nl

Terugblik op HORECAVA 2024

De Horecava 2024 markeerde pas echt het begin van het nieuwe jaar, en TIPPR heeft het dit keer grootser dan ooit aangepakt. Zes jaar geleden begonnen we in een hoekje, maar nu hadden we als enige standhouder een hele hal op de Horecava.

Samen met Horecava hebben we alle horecamedewerkers in het zonnetje gezet. Zonder deze geweldige TOPPR’s zou de horeca immers niet bestaan.

We hebben meer dan 2600 foto’s gemaakt tijdens de Horecava en Hotellotop en overal blije gezichten gezien, wat het begin van 2024 al een succes maakt voor ons.

Daarnaast was er tijdens de Horecava op dinsdag de bekendmaking van de TOPPR van 2023. Honderden mensen hebben hun stem uitgebracht in aanloop naar en tijdens het evenement.

Max Grootendorst, souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam, is bekroond tot TOPPR van het jaar 2023. Zijn passie voor horeca, toewijding en talent voor het creëren van unieke gerechten hebben tot deze eer geleid.

Videocredits: Horecava

 

Ook een TOPPR nomineren?

Welke horeca TOPPR wil jij in het zonnetje zetten?

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR'n.

Nu je hier toch bent ...

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR-app

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg