fbpx

Sashimi zonder de ‘tonijn’

Er wordt geschat dat Nederland ongeveer 121.000 veganisten telt. Terwijl dit in 1996 nog geen 16.000 waren. Deze groei heeft verschillende beweegredenen, maar velen vinden het effect op de gezondheid een belangrijke reden. Zo zien we ook een stijging in het aantal vegetariërs, pescetariërs en flexitariërs.

Er komen veel bekende producten nu in een veganistische vorm op de markt! De No Tuna Sashimi, van het Nederlandse bedrijf Vegan Seastar, bijvoorbeeld, die gemaakt is van tapioca en zeewier. Deze vegan variant heeft zelfs prijzen mogen ontvangen bij de Vegan Food Awards 2020 van PETA.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst credits: missethoreca.nl
Foto credits: veganseastar.com

https://social.tippr.nl/sashimi-zonder-de-tonijn

Laatste artikelen

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...

Het belang van EBITDA in de horeca

Als horecaondernemer kan EBITDA je waardevolle inzichten bieden in je bedrijfsvoering. EBITDA, afgeleid van Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and Amortization, onthult de zuivere...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg