fbpx

Say cheese!

Hoe maak je nu de perfecte kaasplank? Heerlijk voor na het eten of gewoon voor bij de borrel. Kaas is zo uiteenlopend qua smaak, dat het wel zo handig is om ook de juiste match te maken. Ook qua wijnen.

Vandaag in de hoofdrol: harde kaas.
Comté is een zwaargewicht onder de harde kazen. Niet alleen vanwege zijn formaat, maar ook vanwege zijn diepe smaak. In de kaas proef je zijn oorsprong: de bloemrijke graslanden van de Rhônes-Alpes en de Jura en de zoete smaak van de typische comtémelk. Met deze kaas steel je steevast de show. Probeer ook: de Spaanse schapenkaas Manchego, die naarmate hij rijpt steeds complexer wordt. Hij past uitstekend bij het walnoten-vijgenworstje.

Wat voor drinken serveer je dan het beste? Comté bewijst dat harde kazen net zo goed smaken met witte wijn als met rode. Kies een Franse viognier of chardonnay, of een elegante witte bourgogne

Bron: ELLE Eten / Foto via Pinterest

https://social.tippr.nl/say-cheese

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg