fbpx

Schaarste kan een hype creëren!

Schaarste is een verkooptechniek en komt voor in twee vormen. Schaarste door een beperkt aantal of schaarste door een tijdslimiet. Hier kan slim op ingespeeld worden door een beperkt aantal aan te bieden. Of schaarste door een tijdslimieten met kortdurende acties, een tijdelijke aanbieding. Sergio Herman wordt ervan beticht online schaarste te creëren in zijn restaurants om zo de hype rond zichzelf aan te wakkeren.
Denk er eens aan een gelimiteerd aantal arrangementen aan te bieden voor een beperkte periode. Voorkom wel teleurstelling, anders kan schaarste ook een negatief effect hebben.

© Consumatics
Foto © Eric Kleinberg Photography

https://social.tippr.nl/schaarste-kan-een-hype-creeren

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg