fbpx

Sta ontwikkeling van horeca gedoseerd toe

Laat ontwikkeling binnen de horeca geleidelijk infiltreren, op de juiste plek, afgestemd op de huidige en toekomstige verwachte horecavraag. Lekker op zijn gemak, wat past bij jou, je concept en je doelgroep. Het ongebreideld toestaan van horeca is wellicht leuk op korte termijn en kan helpen bij op vullen van leegstand, maar op lange termijn zorgt het ervoor dat er een vechtersmarkt ontstaat. Bedrijven verlagen de prijzen en service (goedkoper of minder personeel), gebruiken afschrijvingen niet meer om te herinvesteren en hollen zodoende uit. En dat willen we absoluut niet!

Bron: Horecatrends

https://social.tippr.nl/sta-ontwikkeling-van-horeca-gedoseerd-toe

Laatste artikelen

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...

Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!

Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally  is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg