fbpx

Sta ontwikkeling van horeca gedoseerd toe

Laat ontwikkeling binnen de horeca geleidelijk infiltreren, op de juiste plek, afgestemd op de huidige en toekomstige verwachte horecavraag. Lekker op zijn gemak, wat past bij jou, je concept en je doelgroep. Het ongebreideld toestaan van horeca is wellicht leuk op korte termijn en kan helpen bij op vullen van leegstand, maar op lange termijn zorgt het ervoor dat er een vechtersmarkt ontstaat. Bedrijven verlagen de prijzen en service (goedkoper of minder personeel), gebruiken afschrijvingen niet meer om te herinvesteren en hollen zodoende uit. En dat willen we absoluut niet!

Bron: Horecatrends

https://social.tippr.nl/sta-ontwikkeling-van-horeca-gedoseerd-toe

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg