fbpx

Sta ontwikkeling van horeca gedoseerd toe

Laat ontwikkeling binnen de horeca geleidelijk infiltreren, op de juiste plek, afgestemd op de huidige en toekomstige verwachte horecavraag. Lekker op zijn gemak, wat past bij jou, je concept en je doelgroep. Het ongebreideld toestaan van horeca is wellicht leuk op korte termijn en kan helpen bij op vullen van leegstand, maar op lange termijn zorgt het ervoor dat er een vechtersmarkt ontstaat. Bedrijven verlagen de prijzen en service (goedkoper of minder personeel), gebruiken afschrijvingen niet meer om te herinvesteren en hollen zodoende uit. En dat willen we absoluut niet!

Bron: Horecatrends

https://social.tippr.nl/sta-ontwikkeling-van-horeca-gedoseerd-toe

Laatste artikelen

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...

Wij denken mee over wijn

Bidfood Altijd al de perfecte wijnkaart willen hebben? De wijnexperts van Bidfood staan graag voor je klaar. Voor elke horecazaak gaan ze graag de uitdagingen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg