fbpx

Sta ontwikkeling van horeca gedoseerd toe

Laat ontwikkeling binnen de horeca geleidelijk infiltreren, op de juiste plek, afgestemd op de huidige en toekomstige verwachte horecavraag. Lekker op zijn gemak, wat past bij jou, je concept en je doelgroep. Het ongebreideld toestaan van horeca is wellicht leuk op korte termijn en kan helpen bij op vullen van leegstand, maar op lange termijn zorgt het ervoor dat er een vechtersmarkt ontstaat. Bedrijven verlagen de prijzen en service (goedkoper of minder personeel), gebruiken afschrijvingen niet meer om te herinvesteren en hollen zodoende uit. En dat willen we absoluut niet!

Bron: Horecatrends

https://social.tippr.nl/sta-ontwikkeling-van-horeca-gedoseerd-toe

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg