fbpx

Starbucks vraagt patent aan voor cold-pressed espresso

Er zijn voor- en tegenstanders van Starbucks. Maar we moeten ze nageven dat ze wel blijven proberen! Starbucks heeft begin september een patent aangevraagd voor cold-pressed espresso, een nieuw koud extractieproces. Deze cold-pressed espresso dient als basis voor een nieuw menu van mousserende dranken die vanaf nu verkrijgbaar zijn in Starbucks Reserve® Roastery in Seattle. Ze serveren er ook een cold-pressed Americano-exploration flight, een soort sliders maar dan met koude koffie. Zo proberen ze mensen koude koffie te laten proeven. De eerste cold brew koffie was al in 2014 gespot en vanaf toen kwam hij steeds vaker voorbij.

Bron: Horecatrends

https://social.tippr.nl/starbucks-vraagt-patent-aan-voor-cold-pressed-espresso

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg