fbpx

Starbucks vraagt patent aan voor cold-pressed espresso

Er zijn voor- en tegenstanders van Starbucks. Maar we moeten ze nageven dat ze wel blijven proberen! Starbucks heeft begin september een patent aangevraagd voor cold-pressed espresso, een nieuw koud extractieproces. Deze cold-pressed espresso dient als basis voor een nieuw menu van mousserende dranken die vanaf nu verkrijgbaar zijn in Starbucks Reserve® Roastery in Seattle. Ze serveren er ook een cold-pressed Americano-exploration flight, een soort sliders maar dan met koude koffie. Zo proberen ze mensen koude koffie te laten proeven. De eerste cold brew koffie was al in 2014 gespot en vanaf toen kwam hij steeds vaker voorbij.

Bron: Horecatrends

https://social.tippr.nl/starbucks-vraagt-patent-aan-voor-cold-pressed-espresso

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg