fbpx

Starbucks vraagt patent aan voor cold-pressed espresso

Er zijn voor- en tegenstanders van Starbucks. Maar we moeten ze nageven dat ze wel blijven proberen! Starbucks heeft begin september een patent aangevraagd voor cold-pressed espresso, een nieuw koud extractieproces. Deze cold-pressed espresso dient als basis voor een nieuw menu van mousserende dranken die vanaf nu verkrijgbaar zijn in Starbucks Reserve® Roastery in Seattle. Ze serveren er ook een cold-pressed Americano-exploration flight, een soort sliders maar dan met koude koffie. Zo proberen ze mensen koude koffie te laten proeven. De eerste cold brew koffie was al in 2014 gespot en vanaf toen kwam hij steeds vaker voorbij.

Bron: Horecatrends

https://social.tippr.nl/starbucks-vraagt-patent-aan-voor-cold-pressed-espresso

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg