fbpx

‘T BESTE VAN BIJVANGST

 

Donderdag: 02-10-17

tippr.nl #TIP – Een vers gebakken visje. Wie wordt daar nou niet happy van?! Om verspilling van vis tegen te gaan, zijn er maatregelen genomen binnen de visserijsector en worden vissers verplicht al hun vis aan wal te brengen. Ook de ongewenste vis dus, de bijvangst. Er worden veel culinaire mogelijkheden en kansen ontdekt met deze bijvangst. De inkoopprijs is laag, de bereiding vaak hetzelfde en je hebt veel variatie! Lees meer op onze app over bijvangst en inspiratie voor een heerlijke bijvangst-bouillabaisse. – #TIPPR @ AppStore

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg