fbpx

Taboe alocoholvrij verdwijnt

Er heerst een steeds minder groot taboe op het drinken van alcoholvrije dranken. Ook de low-abv (alcohol by volume) maakt een opmars. Een alcoholische drank, maar dan met een minder groot alcoholpercentage. Gasten kunnen door het lage percentage alcohol in principe meer drinken, wat handig is in een cocktail bar aangezien ze zo meer cocktails kunnen proberen zonder dat ze ladderzat de deur uit lopen. De manier van alcohol nuttigen is ook handig voor gasten die ietwat verantwoorder willen leven. Minder alcohol is natuurlijk ook een stuk gezonder.

https://social.tippr.nl/taboe-alocoholvrij-verdwijnt

Laatste artikelen

Verhoog gastervaring in de horeca met pepermunt

Een eenvoudige manier om de gastervaring in de horeca te optimaliseren, is door pepermunt te serveren bij de bon. Wanneer gasten hun maaltijd afsluiten...

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg