fbpx

Tapenade met oude kaas

Rotterdamsche Oude

Tapenade van oude kaas en zongedroogde tomaten. Een lekkere dip voor op een borrelplank!

Zo maak je de tapenade;

Stap 1: Haal de tomaten uit het potje en bewaar de olie. Doe de tomaten in een hakmolentje of blender en maal alvast een keer grof. Pel de knoflookteen en snijd grof. Giet de olijven af en voeg samen met de knoflook en pijnboompitten aan de hakmolen toe en maal nog eens. Voeg een eetlepel van de olie van de tomaten toe.

Stap 2: Rasp de oude kaas. Voeg toe aan de kom en roer door. Breng op smaak met zout en peper.

Kom direct in contact

  https://www.derotterdamscheoudefoodservice.nl   outofhome@zijerveldfood.nl   +31172630100

https://social.tippr.nl/tapenade-met-oude-kaas

Laatste artikelen

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...

Het belang van EBITDA in de horeca

Als horecaondernemer kan EBITDA je waardevolle inzichten bieden in je bedrijfsvoering. EBITDA, afgeleid van Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and Amortization, onthult de zuivere...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg