fbpx

Tapenade met oude kaas

Rotterdamsche Oude

Tapenade van oude kaas en zongedroogde tomaten. Een lekkere dip voor op een borrelplank!

Zo maak je de tapenade;

Stap 1: Haal de tomaten uit het potje en bewaar de olie. Doe de tomaten in een hakmolentje of blender en maal alvast een keer grof. Pel de knoflookteen en snijd grof. Giet de olijven af en voeg samen met de knoflook en pijnboompitten aan de hakmolen toe en maal nog eens. Voeg een eetlepel van de olie van de tomaten toe.

Stap 2: Rasp de oude kaas. Voeg toe aan de kom en roer door. Breng op smaak met zout en peper.

Kom direct in contact

  https://www.derotterdamscheoudefoodservice.nl   outofhome@zijerveldfood.nl   +31172630100

https://social.tippr.nl/tapenade-met-oude-kaas

Laatste artikelen

TOPPR: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken 

Kom je eten bij café-restaurant de Koning van Denemarken in Rhenen, dan maakt gastheer Geurt Jan Heikamp er een feestelijke beleving van. Hij toont...

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg