fbpx

Taste the rainbow

Aan het einde van de regenboog staat een pot met koffie!

Latte art kennen we inmiddels al en je wordt er tegenwoordig mee doodgegooid op de social media. Nu wij alle figuurtjes – van katten tot panda’s – al gezien hebben is het tijd voor iets nieuws.
De Regenboog latte is de volgende hype in deze wereld en ziet er niet alleen heel lekker, maar ook ontzettend vrolijk uit. Dit idee komt van de Amerikaanse barista Mason Salisbury. Hij begon met het toevoegen van kleurstoffen aan de melk en maakte zo de kleurijkste koffies. Met zo’n idee blijf je niet lang de enige die dit verkoopt, dus werd dit al snel opgepikt bij The Good Sort in New York. Hier serveren ze zelfs een iced rainbow latte die bestaat uit allemaal gezonde ingrediënten als blauwe algen, kurkuma, biet en havermelk.

Foto credit: Too Many Chefs, Melbourne

https://social.tippr.nl/taste-the-rainbow

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg