fbpx

TIPPR.AI dé Horeca Innovatie Gelanceerd tijdens Gastvrij Rotterdam

Tijdens de opening van Gastvrij Rotterdam werd TIPPR.AI dé Horeca Innovatie gelanceerd, een baanbrekende technologie die horecaprofessionals directe toegang biedt tot de nieuwste trends en inzichten. Met zijn open karakter kunnen gebruikers eenvoudig vragen stellen en actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van deze AI, exclusief voor de horeca. Deze lancering markeert het begin van een nieuw tijdperk waarin samenwerking en innovatie centraal staan, om de sector sterker en efficiënter te maken.

Lid worden van de TIPPR-club? Download gratis de TIPPR-app met de AI optie



TIPPR.AI lancering tijdens Gastvrij Rotterdam met beursdirecteur Robert Melaard en mede-oprichter Pim Pelser
TIPPR.AI lancering tijdens Gastvrij Rotterdam met beursdirecteur Robert Melaard en TIPPR oprichter Pim Pelser

Tijdens de opening van Gastvrij Rotterdam werd TIPPR.AI met groot enthousiasme gelanceerd.
Horecaprofessionals kregen voor het eerst de kans om deze revolutionaire technologie te ervaren, die directe toegang biedt tot de nieuwste trends en inzichten.

“Dit is dé Gamechanger voor de horeca” 

Wat TIPPR.AI echt bijzonder maakt, is de openheid: iedereen kan vragen stellen en bijdragen aan de ontwikkeling van deze AI exclusief voor de Horeca.
Het draait om nu, niet later. Heb jij een beter antwoord? Deel het via mijn.tippr en versterk de sector.

TIPPR.AI is een onderdeel van de Back office en helpt horeca ondernemers alle vragen te beantwoorden

TIPPR.AI – de P.A van de Horeca

TIPPR.AI is een innovatieve, gratis AI-tool speciaal ontwikkeld voor de horeca, ontworpen om antwoord te geven op alle vragen die horecaprofessionals dagelijks tegenkomen. Door gebruik te maken van geavanceerde ChatGPT-technologie en data uit diverse horeca-specifieke databases, fungeert TIPPR.AI als de ultieme persoonlijke assistent (P.A.) voor iedereen in de branche.

Top 10 Urgente Horecavragen voor AI:

  1. Hoe houd ik de financiën van mijn horecazaak op orde?
  2. Welke kostenbesparende maatregelen kan ik toepassen in mijn restaurant?
  3. Hoe kan ik meer gasten aantrekken en de bezettingsgraad in mijn horecazaak verhogen?
  4. Hoe kan ik de gastentevredenheid in mijn horecazaak verbeteren en meten?
  5. Hoe manage ik jong personeel effectief in de horeca?
  6. Hoe vind ik goed personeel voor mijn horecazaak en trek ik talent aan?
  7. Welke strategieën kan ik gebruiken om voedselverspilling in mijn horecazaak te verminderen?
  8. Welke financiële KPI’s zijn belangrijk voor de gezondheid van mijn horecazaak en hoe monitor ik ze?
  9. Welke technologische tools kunnen de operationele efficiëntie en klantbeleving in mijn horecazaak verbeteren?
  10. Wat zijn de laatste trends in de horeca en hoe kan ik ze toepassen in mijn zaak?

Ontdek zelf hoe TIPPR.AI je kan helpen om slimmer te werken en de dagelijkse uitdagingen in de horeca aan te pakken. Stel je vragen, krijg direct antwoorden en verbeter je bedrijfsvoering vandaag nog. Download de TIPPR-app en word onderdeel van de toekomst van de horeca!

TIPPR app maar daarin het scherm van de TIPPR.AI

Wil je meer weten en tijd besparen? Download de TIPPR app om met ons mee te TIPPR’en

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?
Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Altijd op de hoogte blijven?



 

Laatste artikelen

Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips

Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig. Of het nu gaat...

POLL – Regeldruk doet de Horeca Sluiten?

Laat het ons weten: Denk jij erover om te stoppen door deze regeldruk? Swipe in de TIPPR-app of klik op de link:❤️ = Ja ...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg