fbpx

TIPS: Basic koelkasttips

TIP 1: Zorg voor een koelkast thermometer. Er zijn een hoop dingen die ervoor kunnen zorgen dat de koelkast het niet meer doet. Een simpele thermometer zorgt ervoor dat je deze dingen goed kunt monitoren en vervelende zaak misschien nog voor kunt zijn.

TIP 2: Verplaats het eten naar kleine bewaarbakken. Zuurstof is een vijand van eten en kan zorgen voor meer voedselverspilling. Probeer daarom het luchtcontact te minimaliseren door minder lucht erbij te laten.

https://social.tippr.nl/tips-basic-koelkasttips

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Aangezien elke cashewappel...

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg