fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 2: Stijging loonsom
Vergeet er geen rekening mee te houden dat de loonsom elk jaar stijgt. Je medewerkers vieren natuurlijk ook ieder jaar hun verjaardag en hebben dan recht op een hoger uurloon, ook kan het loon van personeel stijgen bij goed functioneren. Kijk dus hoe je de omzet mee kunt laten stijgen, zodat dit niet in je nadeel gaat werken.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten-2

Laatste artikelen

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...

Van drukte naar duidelijkheid

Rabbit Messenger Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg