fbpx

TIPS: Haal het beste uit je restaurantwebsite

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen. Een bedrijf zonder website. Dat geld ook voor de horecabedrijven. Je hebt voor je restaurant een mooie website laten bouwen, maar hoe kun je er nou zelf voor zorgen hier het beste uit te halen? Met onderstaande tips kom je al een heel eind.

Als je een tekst schrijft voor op je restaurantwebsite, houd er dan rekening mee dat je kort, krachtig en duidelijk bent. Een bezoeker komt op jouw website met een reden, bijvoorbeeld om het menu te bekijken, om een blog te lezen of om een reservering te maken. Zorg dat iedere pagina een eigen doel heeft en wees duidelijk tegenover je bezoeker. Gebruik interne linkjes en probeer met call-to-actions de bezoeker langer te laten blijven of activeer hem/haar om een reservering te doen. Op die manier ben je de bezoeker van dienst en help je het restaurant groeien!

Social media: gebruik het!
Waar zitten jouw potentiële gasten? Nog niet in jouw restaurant of terras. Die vind je met name via social media. Ga er daarom actief mee aan de slag! Vooral Facebook en Instagram zijn belangrijke kanalen voor een restaurant. Ze lenen zich goed voor het posten van foto’s en video’s, waardoor je de potentiële klant goed de sfeer kunt laten proeven en daardoor kunt activeren om bij jouw restaurant te reserveren. Gooi er af en toe een leuke winactie in en je zult merken dat de betrokkenheid

Bron: pocketmenu.nl

https://social.tippr.nl/tips-haal-het-beste-uit-je-restaurantwebsite

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg