fbpx

TIPS: Hoe kies je de juiste wijnprijs

Prijs is een belangrijk onderdeel voor de wijnkaart. Zorg ervoor dat het in balans is met de rest van je zaak. Een paar tips daarvoor zijn altijd handig!

TIP 1: De wijnkaart in evenwicht zijn met het prijsniveau van het eten. Heb je een menu van rond de €25, dan moet je natuurlijk niet alleen maar wijnen van €40 meer hebben

TIP 2: Varieer met de opslag op de inkoop. Op de duurdere wijnen kun je wat minder opslag zetten en op de goedkopere kun je dat wat meer doen. Zo is overal je marge op orde.

TIP 3: Beetje spieken mag wel. Even kijken bij de concurrentie is juist goed. Laat je inspireren.

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/tips-hoe-kies-je-de-juiste-wijnprijs

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg