fbpx

TIPS: Hoe kies je de juiste wijnprijs

Prijs is een belangrijk onderdeel voor de wijnkaart. Zorg ervoor dat het in balans is met de rest van je zaak. Een paar tips daarvoor zijn altijd handig!

TIP 1: De wijnkaart in evenwicht zijn met het prijsniveau van het eten. Heb je een menu van rond de €25, dan moet je natuurlijk niet alleen maar wijnen van €40 meer hebben

TIP 2: Varieer met de opslag op de inkoop. Op de duurdere wijnen kun je wat minder opslag zetten en op de goedkopere kun je dat wat meer doen. Zo is overal je marge op orde.

TIP 3: Beetje spieken mag wel. Even kijken bij de concurrentie is juist goed. Laat je inspireren.

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/tips-hoe-kies-je-de-juiste-wijnprijs

Laatste artikelen

On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa

Bresc Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...

Chipotle & Bell Pepper Salsa

Bresc NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg