fbpx

TIPS: Hoe kies je de juiste wijnprijs

Prijs is een belangrijk onderdeel voor de wijnkaart. Zorg ervoor dat het in balans is met de rest van je zaak. Een paar tips daarvoor zijn altijd handig!

TIP 1: De wijnkaart in evenwicht zijn met het prijsniveau van het eten. Heb je een menu van rond de €25, dan moet je natuurlijk niet alleen maar wijnen van €40 meer hebben

TIP 2: Varieer met de opslag op de inkoop. Op de duurdere wijnen kun je wat minder opslag zetten en op de goedkopere kun je dat wat meer doen. Zo is overal je marge op orde.

TIP 3: Beetje spieken mag wel. Even kijken bij de concurrentie is juist goed. Laat je inspireren.

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/tips-hoe-kies-je-de-juiste-wijnprijs

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg