fbpx

TIPS: Koekje bij de koffie?

Het leren kennen van je gast is een leuke uitdaging. Om die zo goed mogelijk te laten verlopen kun je je een paar dingen afvragen:

TIP 1: Hoe eenvoudig is het om te bestellen en hoe snel worden bestellingen verwerkt?

TIP 2: Welke zaken die je naast koffie aanbiedt (wi-fi, chocola en koekjes) vallen in de smaak bij gasten? 

TIP 3: Welke factoren zetten gasten ertoe aan om langer te blijven en vaker terug te komen? 

TIP 4: Hoe makkelijk kan er worden afgerekend? Is er sprake van een snel en soepel proces, zodat je meer tevreden gasten kunt helpen hun rekening te betalen? 

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/tips-koekje-bij-de-koffie

Laatste artikelen

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...

Het belang van EBITDA in de horeca

Als horecaondernemer kan EBITDA je waardevolle inzichten bieden in je bedrijfsvoering. EBITDA, afgeleid van Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and Amortization, onthult de zuivere...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg