Meerdere onderzoeken wijzen naar het feit dat gasten nog angstig zijn om naar de horeca terug te keren. Als horecaondernemer is het dan misschien ook wel een goed idee om te kijken naar andere manieren om omzet te realiseren.
Als horecaondernemer heb jij een uniek talent waarvoor de gast bereid is om naar je toe te komen. Dat is je gastvrijheid en hier valt onder andere de lekkere cocktails onder, speciaal bieren en de mooie wijn die je serveert. Organiseer ook eens een cursus waar de gast aan mee kan doen of informeer ze online over de ontwikkelingen zodat de gast dit kan terug kijken vanuit huis.
Start met traiteur activiteiten! Je hebt slechts een toonbank of een vitrine nodig en je kan al van start gaan. Gasten willen genieten maar neigen meer naar de veiligheid van hun eigen huis dan direct in de horeca. Een specialiteitenpakket die ze bij jou kunnen ophalen biedt ze die zekerheid, daarnaast kan je bij dit bezoek aantonen hoe jij als onderneming je gast vertrouwen kan bieden tijdens een bezoekje.
Nederland kent een aantal wettelijke feestdagen, daarnaast zijn er iedere dag bijna 42.000 Nederlanders jarig, een lekker samengesteld menu/pakket voor thuis is dus altijd handig.
Laat je verder inspireren in de TIPPR app!
Tekst inspiratie: foodyard.nl