fbpx

TIPS: Tafeltje dekje (3)

Als gastheer of -vrouw wordt er van je verwacht dat je weet hoe de tafel gedekt moet zijn. Daarom een kleine verzameling tips, om de tafel perfect te dekken.

TIP 1: Digestiefglazen zet je pas na afloop van de maaltijd op tafel. Glazen voor dessertwijn zet je op tafel wanneer je het dessert serveert.

TIP 2: Koffie- en theeservies zet je pas na het nagerecht op tafel. Vergeet de schotels en de lepeltjes niet!

Bron: Wat je als Gastvrouw moet weten – 313 tips en adviezen voor moeiteloos entertainen van Susan Spungen via ELLE Eten

https://social.tippr.nl/tips-tafeltje-dekje-3

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg