fbpx

TIPS voor het maximaliseren van jouw bezettingsgraad deel 1

Tip1: Nieuwsbrieven Nieuwsbrieven, de succesvolste en goedkoopste manier om wat extra aandacht te geven aan je bestaande gasten. Een goede nieuwsbrief bestaat uit een combinatie van interessante content, een duidelijke call-to-action en de juiste timing.

Laat je gasten weten welke speciale arrangementen of tijdelijke acties er zijn, deel een van je populairste recepten of vertel over de plaatselijke slager waar jij al jaren het lekkerste vlees vandaan haalt.

Je kan ook een persoonlijke nieuwsbrief sturen als een gast jarig is. Biedt hem of haar dan eens een dessertje aan van het huis. De key van een goede nieuwsbrief is experimenteren, analyseren en optimaliseren. K

ijk waar jouw gasten wel of niet warm van worden en speel daar op in. Een ding weet je in ieder geval zeker: wanneer gasten geabonneerd zijn op je nieuwsbrief, zijn ze sowieso fan van je! Tekst credits: The Fully Bookers Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/tipps-voor-het-maximaliseren-van-jouw-bezettingsgraad-deel-1

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg